Vitale levensenergie verder onder vuur; bomenkap, watermisbruik en stralingsintensivering

Hoe je signalen in jouw omgeving duidt en wat eraan te doen is

“Wanneer je de volledige verantwoordelijkheid voor je leven op je neemt,
kun je volledig mens worden; wanneer je mens wordt, ontdek je wellicht
wat het betekent om een krijger te zijn.”

Dan Millman in De weg van de vreedzame krijger

29 maart 2021 – Ben jij ook op zoek naar antwoorden en wil je tegelijkertijd je intuïtie de ruimte geven die het verdient? Voel je ook dat er dingen in je omgeving gebeuren die niet kloppen en die je niet kunt verenigen met je innerlijke logica en moreel kompas? Wil je iets doen aan verdere afkalving, verarming en verzieking van onze leefomgeving? En geloof jij in overvloed, natuurlijk evenwicht én eigen verantwoordelijkheid?
Onderstaand verslag gekoppeld aan wat meer achtergrondinformatie heb ik geschreven om te inspireren én schijnbaar losstaande elementen met elkaar te verbinden zodat je anders naar je (directe) leefomgeving gaat kijken én actie kunt ondernemen!

Inleiding
Sinds er tien jaar geleden een hond in mijn leven is gekomen, wandel ik bijna dagelijks door eenzelfde gebied in Deventer, de stad waar ik woon. Het heet de Douwelerkolk en ligt tussen het Deventer ziekenhuis, de sportvelden van Schalkhaar, nieuwbouwwijk De Vijfhoek, de N348 en het spoor. Het waterrijke gebied is van oorsprong een oude rivierarm van de IJssel welke samenkomt met de grondwaterstromen van de Holterberg en het Veluwemassief.

In 1759 liet de familie Brandt hier landhuis De Kolk bouwen en een parkachtige tuin met vijver aanleggen. Vanaf 1949 werd de gemeente Deventer eigenaar en stelde het vanaf de 70er jaren open voor publiek. Het wordt ook wel de groene long van Deventer genoemd.

En ja, ook dit gebied is naast een aantal omliggende bomenlanen, het Lettelerbos (winter 2019) landgoed De Hoek en Park Braband vanwege zogenaamd achterstallig onderhoud, ziekte en ontoegankelijkheid afgelopen winter rigoureus aangepakt.

Bomenkap
Niet alleen in Salland, maar overal in Nederland worden massaal gezonde bomen gekapt en dit is al een tijd aan de gang. Er worden allerlei redenen voor aangevoerd; achterstallig onderhoud, ‘schadelijke’ beestjes, landschapsherstel naar ‘oorspronkelijke waarden’ of te verwachten schade door mogelijk omwaaien. Voor het laatste wordt ter onderbouwing nog net geen ‘rekenmodel’ in elkaar geknutseld. De fikse subsidie voor hout geleverd aan biomassacentrales strijken gemeenten en natuurverenigingen maar al te graag op, die vervolgens keurig wordt weggemoffeld in het toch al belachelijk hoge eigen ‘oppot’-vermogen. Een onderwerp voor een artikel op zich. Feit is echter dat wanneer je bekend bent in een gebied waar zo rigoureus gekapt is en je betreedt het na de misdaad, je soms een heel onaangename ervaring opdoet.

Beleving
Je hoeft echt niet heldervoelend of een bomenknuffelaar te zijn om het verschil te ervaren in bepaalde gebieden na een dergelijke slachting. En dit staat los van de kaalheid die je tegemoet staart. Het is subtieler; je wilt vaak onbewust zo snel mogelijk doorlopen of fietsen zodat je weer kunt nadenken en het wattige gevoel achter je oogkassen verdwijnt. Sommige ‘wandelkennissen’ van de kolk vertellen op navragen over een soort duizeligheid in hun hoofd, anderen melden een knoop of steen in hun maag. Ieders persoonlijke beleving is anders, maar het effect hetzelfde: een gedeeld vaag besef van onbehagen.

Bosbaden

En dat is volstrekt onlogisch, want van nature zijn bomen heilzaam voor de leefomgeving. Want bomen zijn levend. Bomen communiceren op subtiele wijze met elkaar, zowel onder als boven de grond. Ze waarschuwen elkaar voor gevaar, wisselen via de wortelstelsels stofjes uit om elkaar te beschermen en lokken met subtiele geuren dieren die hun voortbestaan ondersteunen. Er verschijnen de laatste jaren steeds meer boeken over de heilzame werking van bossen op mensen, in Japan is het zelfs onderdeel van de geneeskunde: Shinrin-yuko of bosbaden. Je gedurende een wandeling onderdompelen in de subtiele levensenergie van een groep samenlevende bomen. Heerlijk toch?

Water
Dan het tweede bestanddeel: water. Ook water is zoveel meer dan alleen de scheikundige formule H2O. Water is een drager van informatie in de vorm van trilling, ofwel het draagt van nature een eigen elektromagnetische frequentie in zich. Water is daarnaast in staat om elektromagnetische vibraties uit de omgeving op te slaan en uit te zenden en is daarom een perfecte geleider. Zonder water geen leven zegt men, met de toevoeging dat de informatie in de vorm van elektromagnetische vibraties bepaalt of het water levensenergie geeft of niet. De werking van homeopathische geneesmiddelen is hier bijvoorbeeld op gebaseerd. Er is na verdunning in water immers geen molecuul meer te vinden van de oorspronkelijke stof, maar de informatie ervan nog wel, namelijk in de vorm van een trillingsfrequentie.

Geheugen
Vooral het werk van de Franse professor Jacques Benveniste heeft bijgedragen aan de acceptatie dat water zich als een vloeibare bandrecorder gedraagt. Hij bewees dat het watergeheugen allerlei uitgefilterde moleculen van stoffen nog steeds herkent. Dus al is het oorspronkelijke molecuul niet meer aanwezig, de trilling ervan is dat nog wel. Helaas is het dus ook zo dat wanneer water een bepaald soort vibratie heeft, het dan ook wel ‘dood water’ heet en het geen levensenergie meer bevat.

Bewuste vervuiling
Een kleine stap verder is om water te misbruiken als geleider voor negatieve, ziekmakende vibraties, bijvoorbeeld die van hedendaagse kunstmatige elektromagnetische straling afkomstig van zendmasten. Dan werkt het water zelfs als een versterkend negatief veld en onttrekt het levensenergie aan de omgeving waardoor ál het omringende leven (langzaam) ziek wordt en afsterft. Dit is door Wilhelm Reich ook wel DOR (Deadly ORgone) genoemd als de negatieve tegenhanger van orgone; de biofysieke, levengevende en subtiele energie die alomtegenwoordig is en die in de Chinese traditie ook wel ’chi’ heet en ‘prana’ wordt genoemd in de Indiase cultuur.
Niet alleen de elektromagnetische straling afkomstig van zendmasten corrumperen deze levensenergie, maar ook allerlei andere bronnen van kunstmatige elektromagnetische straling zoals antennes voor mobiele telecommunicatie (vaak in hoogspanningsmasten, maar ook op schoolgebouwen, kerken en andere hoge punten), hoogspanningshuisjes en kasten (soms onder de grond), versterkte wifi-kasten in scholen, tehuizen en ziekenhuizen, radarsystemen en antennes op politiebureaus, militaire bases en ook binnenshuis via onze eigen wifi-router, slimme meter, magnetron, mobiele telefoons, tablets en laptops).

En dan te bedenken dat je eigen lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat én gemiddeld 1,5 tot 2 liter levengevend water per etmaal nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren…een onderwerp dat een apart artikel waard is.

Praktijkvoorbeeld
Terug naar de aanleiding van dit artikel. Gedurende de afgelopen winterperiode merkte ik dat ik het niet langer prettig vond om een ‘rondje Douwelerkolk’ te wandelen. Ik vermeed het gebied totdat er half februari jl. ijs op de kolk lag en er een lang weekend geschaatst kon worden. Al schaatsend zag ik dat er langs de waterlijn een paar open plekken gecreëerd waren doordat alle vegetatie, zowel de bomen als de struiken, tot de grond was weggekapt.

Eén van deze ‘doorkijkjes’ zorgde voor een rechte zichtlijn tussen de zendmast (o.a. 5G) naast het Deventer ziekenhuis, pal over de lengte van de kolk, de N348 richting de woonwijk met hoogspanningsmasten met op de top o.a. ook 5G-antennekasten.

Enkele dagen erna ben ik naar die open plek gelopen en staand op de oever tussen de troosteloze stronken van ooit drie machtige bomen en prachtige elzenbosjes, voelde ik me draaierig worden en kreeg ik een hoge zoemende toon in mijn hoofd. Ik kon er niet lang blijven staan en weer thuisgekomen ben ik mij gaan inlezen in elektromagnetische straling in combinatie met water. Want het was zo klaar als een klontje dat er iets helemaal niet goed zat op die plek. En zo kwam ik al lezend bij de artikelen van Dr. Dirk Verelst uit op de website Transitieweb. En allerlei puzzelstukjes vielen op hun plek.

Spontane actie
Daarna ging het snel. Intuïtief heb ik een e-mail naar Transitieweb gestuurd waar Dirk al snel inhoudelijk op reageerde. En slechts enkele dagen later stonden we met hem bij de kolk alwaar we wandelend en fietsend hebben kennisgemaakt en direct de omgeving her en der is gegift. Ook het water van het nabijgelegen Deventer ziekenhuis werd verrijkt met orgonite door er met een sierlijke boog twee towerbusters (TB) in te werpen. Dat leverde een collectief kippenvelmomentje op want ter plekke voelde je de atmosfeer opklaren en zelfs het zonnetje brak stralend door. Zo eenvoudig en zo effectief.

Afgelopen week heb ik weer meerdere keren op de Douwelerkolk gewandeld en ondanks het gemis, is er niet meer die benauwde atmosfeer en dat onbehaaglijke gevoel. Het voelt er lichter, je kunt weer vrij ademen en het wattige gevoel blijft achterwege.

Conclusie
Door anders naar je leefomgeving te kijken en je intuïtie de ruimte te geven ontwaar je soms ongewenste ontwikkelingen die een bedreiging zijn voor onze gezondheid en die van onze medewezens. Iedereen heeft deze antennes en wanneer je bewust kiest voor heelheid en overvloed zul je ook ervaren wanneer dit in je omgeving ontbreekt of zelfs verstoord wordt. Alle levende wezens zijn voor hun gezondheid en welbevinden mede afhankelijk van een gezonde levensether. Onze lucht is echter sterk vervuild en gecorrumpeerd door ongezonde vormen van kunstmatige elektromagnetische straling, die blijkbaar (on)bewust wordt versterkt door nabijgelegen water. De DOR die dit veroorzaakt is eenvoudig en goedkoop te neutraliseren met orgonite. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Lees dan de artikelenreeks van Dirk Verelst en wie weet sluit jij je aan bij de groep mensen die zich met enige zelfspot de Etheric Warriors noemt. Hoe dan ook; succes verzekerd en ook in je persoonlijke ontwikkeling zet het beslist het één en ander in beweging. Veel giftplezier toegewenst en zorg goed voor jezelf!

Auteur: Esther Hoek-Vroklage

Met woorden beschrijven wat overgebracht wil worden. Puzzelen, ordenen, herformuleren, schrappen, allemaal dingen waar ik goed in ben. Met liefde en geduld het verhaal uitschrijven dat verteld wil worden, daar word ik gelukkig van! Gelukkig word ik ook van wandelen met onze honden, lekker koken én eten met elkaar, chocolade van minstens 85% én een goed glas whisky.

Gerelateerde berichten

DOR in diepe lagen

25 april, 2021|

DOR in diepe lagen; menselijk ingrijpen met vérstrekkende gevolgen Giften van LOFAR, de grootste radiotelescoop ter wereld “We zouden ons bewust moeten zijn van iedere stap die ons met de aarde verbindt. We [...]